Cos de cumparaturi
nici un produs

Builder in Bottle Cover 1 15g

Art. nr.:
GNGL7105
Oferta lunii - in loc de: 39,90 RON
doar 29,90 RON

incl. TVA 19% excl. Costuri livrare

Builder in Bottle (BiB) este o noua formula de geluri de constructie special concepute pentru a facilita lucrul cat mai rapid asigurand totodata conformarea cu cele mai moderne tehnici de lucru, cum ar fi tehnica fara pilire.

Builder in Bottle iti asigura avantajul realizarii unor manichiuri cu aspect foarte natural si permite aplicarea ultra rapida si usoara, dar si protectia si intarirea unghiei naturale la fel ca si gelurile clasice. 
De asemena, am selectionat cu atentie si o pensula de foarte buna calitate in completarea ambalajului unic personalizat si original pentru a ne asigura ca intregim produsul final astfel incat realizarea manichiurilor cu Builder in Bottle sa reprezinte o experienta inegalabila.


Builder in Bottle Cover 1 este un gel de constructie cu nuanta naturala care te va convinge prin calitatile si caracteristicile sale!
Poate fi folosit atat la realizarea extensiei cat si a apexului.
Vascozitatea medie, capacitatea foarte mare de autonivelare, aderenta excelenta si usurinta cu care se lucreaza sunt cateva dintre calitatile sale.
Poate fi utilizat atat ca protectie pe unghiile naturale, cat si la intretineri si extensii pe sablon.
Confera rezistenta chiar si celor mai subtiri si sensibile unghii naturale.
Compatibil cu sistemele de gel, AcriGel si GetLac / Rubber Base.


Vascozitate: Medie 
Nivel autonivelare: Foarte ridicat
Culoare: nude, natural
Strat de dispersie: Da
Timp de polimerizare:
120 sec. 36W UV
90/120 sec. LED 
Cantitate: 15g
Made in EU

Instructiuni de utilizare*:
Pregatiti unghia naturala (degresare, indepartarea cuticulei si pilirea usoara a unghiei cu un Buffer), aplicati si pregatiti tipsul sau sablonul, daca este cazul, apoi aplicati 007 Bond Primer doar pe unghia naturala. Asteptati 30-40 de secunde si apoi aplicati pe toata unghia o cantitate mica de gel Builder in Bottle Soft Milky White. Polimerizati timp complet. Aplicati o cantitate moderata de gel in mijlocul unghiei pe care o distribuiti apoi pe toata suprafata unghiei, cu mare atentie, fara sa lasati gelul sa curga in zona cuticulei. Polimerizati complet. Degresati cu Cleanser. Piliti unghia in forma dorita doar daca este necesar si apoi aplicati finish si urmati pasii standard de finalizare a manichiurii. 


Atentie!
A nu se tine expus la lumina naturala sau la temperaturi extreme (caldura sau frig excesive).
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus. 

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Glitter 020 Extra Fin

Glitter 020 Extra Fin

5,90 RON
Cleanser 100ml GN

Cleanser 100ml GN

9,90 RON
Cuticle Scissors Pro 1 GN

Cuticle Scissors Pro 1 GN

49,90 RON
Glitter 027 Extra Fin

Glitter 027 Extra Fin

5,90 RON