Cos de cumparaturi
nici un produs

Colour Gel Brilliant Blue 5g

Art. nr.:
GNG13011

Timp de intarire in Lampa UV (36Watt):
2 minute/strat.

Strat de inhibitie (dispersie) foarte redus. Necesita finish gel.
Grad de acoperire: ridicat.
Made in EU.


*Tip: Culoare corespondenta pentru GetLac 187 si Paint Gel Blue

Instructiuni de folosire (doar pentru uz profesional)*:
Dupa ce ati finisat gelul in forma dorita, aplicati un strat subtire de Colour Gel cu pensula pe toata suprafata unghiei, dinspre cuticula spre varf. Acest strat trebuie aplicat uniform, cu atentie, fara sa depasiti conturul gelului de modelare. Intariti in Lampa UV. Pentru o culoare mai intensa, aplicati un al doilea strat de Colour Gel. Dupa polimerizarea completa, sigilati cu un strat de gel finish si indepartati stratul de dispersie cu Cleanser (daca este cazul).

Atentie!
Se recomanda amestecarea gelurilor colorate inainte de folosire. A nu se tine expuse la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

GetLac 125

GetLac 125

34,90 RON
Pensula Nail Art Par Scurt Nr. 3/0

Pensula Nail Art Par Scurt Nr. 3/0

14,90 RON
Paint Gel Magenta 5g

Paint Gel Magenta 5g

16,90 RON
Paint Gel Brown 5g

Paint Gel Brown 5g

16,90 RON