Cos de cumparaturi
nici un produs

Colour Gel Brilliant Glow Orchid 5g

Art. nr.:
GNG12061

Gelurile colorate Get Nails iti vor oferi o experienta de neuitat: de la cele mai elegante nuante din Nude si Marsala Collection si pana la culorile vibrante din Classic Collection - toate trebuie sa fie ale tale pentru a va aduce - tie si clientelor tale - cele mai mari satisfactii!

Datorita puterii de acoperire si vascozitatii ideale, acum poti realiza cu cea mai mare usurinta orice design sau manichiura iti doresti, salvand timp si bani!

Timp de intarire in Lampa UV (36Watt):
2 minute/strat.

Strat de inhibitie (dispersie) foarte redus. Necesita finish gel.
​Pentru un efect accentuat, se recomanda aplicarea in doua straturi.
Grad de acoperire: mediu - ridicat.
Made in EU.


Instructiuni de folosire (doar pentru uz profesional)*:
Dupa ce ati finisat gelul in forma dorita, aplicati un strat subtire de Colour Gel cu pensula pe toata suprafata unghiei, dinspre cuticula spre varf. Acest strat trebuie aplicat uniform, cu atentie, fara sa depasiti conturul gelului de modelare. Intariti in Lampa UV. Pentru o culoare mai intensa, aplicati un al doilea strat de Colour Gel. Dupa intarirea completa, sigilati cu un strat de gel finish si indepartati stratul de dispersie cu Cleanser daca este cazul.

Atentie! Se recomanda amestecarea gelurilor colorate inainte de folosire. A nu se tine expuse la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

LED Lamp Amos White Get Nails

LED Lamp Amos White Get Nails

279,90 RON
Studio Forms 1 ALU GN, 500 buc.

Studio Forms 1 ALU GN, 500 buc.

52,90 RON
Studio Forms 1 ALU GN, 50 buc.

Studio Forms 1 ALU GN, 50 buc.

6,50 RON
Studio Forms 2 PLASTIC GN, 500 buc.

Studio Forms 2 PLASTIC GN, 500 buc.

52,90 RON