Cos de cumparaturi
nici un produs

Colour Gel Shimmer Perfect Blue 5g

Art. nr.:
GNG15027

Gelurile colorate Get Nails sunt recunoscute si recomandate mai ales pentru raportul calitate/pret imbatabil si, de asemenea, pentru varietatea culorilor si colectiilor disponibile. 

Timp de intarire in Lampa UV (36Watt):
2 minute/strat.
In combinatie cu foliile de transfer:
4 - 6 minute/strat.
Made in EU.


Instructiuni de folosire (doar pentru uz profesional)*:
Dupa ce ati finisat gelul in forma dorita, aplicati un strat subtire de Colour Gel cu pensula pe toata suprafata unghiei, dinspre cuticula spre varf. Acest strat trebuie aplicat uniform, cu atentie, fara sa depasiti conturul gelului de modelare. Intariti in Lampa UV. Pentru o culoare mai intensa, aplicati un al doilea strat de Colour Gel. Dupa polimerizarea completa, sigilati cu un strat de gel finish si indepartati stratul de dispersie cu Cleanser daca este cazul.

Atentie!
Se recomanda amestecarea gelurilor colorate inainte de folosire. A nu se tine expuse la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.


*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Pure Crystal Gel 15g

Pure Crystal Gel 15g

29,90 RON
Pro File Zebra Teardrop Thin 100/180 GN

Pro File Zebra Teardrop Thin 100/180 GN

3,90 RON
Pro File Zebra Thin 100/180 GN

Pro File Zebra Thin 100/180 GN

3,90 RON
Pro File White Halfmoon 80/100 GN

Pro File White Halfmoon 80/100 GN

6,30 RON