Cos de cumparaturi
nici un produs

Controller LED Lamp Amos Get Nails

Art. nr.:
GNTL9099
34,90 RON
incl. TVA 19% excl. Costuri livrare

x Produsul nu se afla in stoc momentan

Ne cerem scuze, stocul la acest produs a fost momentan epuizat.

Controller LED Lamp Amos Get Nails, pentru eficienta si control rapid.
Cu ajutorul sau, lampa poate fi incorporata in masa de lucru si controlata doar prin Controller-ul fixat pe masa, acesta fiind foarte practic si ocupand mult mai putin spatiu.

Lampa LED AMOS Get Nails este un produs profesional de ultima generatie conceput conform celor mai noi si avansate tehnologii si respectand cele mai inalte standarde de calitate. Beneficiind de un design extrem de elegant si atractiv dar si de tehnologia
Double Light Source, Lampa LED Amos va completa perfect masa oricarui tehnician profesionist si va asigura polimerizarea corecta si completa a produselor UV si LED : gel, GetLac, AcriGel si Builder in Bottle. 
 

Culoare: alba
Garantie: 12 luni. 
Utilizarea necomforma poate atrage de la sine anularea garantiei.


Atentie!
Inainte de pusul in functiune, a se citi si respecta Instructiunile de Utilizare atasate in cutia produsului.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (nuanta, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produselor, inainte de a le comanda, pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Pro File Zebra Halfmoon 150/150 GN

Pro File Zebra Halfmoon 150/150 GN

6,30 RON
Colour Gel Brilliant Glow Orchid 5g

Colour Gel Brilliant Glow Orchid 5g

16,90 RON
Colour Gel Violet Rose 5g

Colour Gel Violet Rose 5g

16,90 RON
Colour Gel Fancy Fuchsia 5g

Colour Gel Fancy Fuchsia 5g

16,90 RON