Cos de cumparaturi
nici un produs

Gellaty Cover Gel Blush 50g

Art. nr.:
GNGL6970
Gellaty Cover Gel Blush Get Nails
Gel cover tip jeleu, special pentru acoperirea imperfectiunilor unghiei naturale, pentru prelungirea optica a patului unghial in vederea realizarii manichiurii tip french si/sau folosit ca atare pentru unghii in nuanta de nude sau acoperite COLOR GEL / GETLAC COLOURS
Ideal pentru cele mai moderne tehnici, slim, ultra slim, constructii pe sablon, intretineri etc..
Avand o vascozitatea ridicata permite lucrul in sistem 4-4-2 (la mai multe unghii concomitent) fara a curge si fara a fi necesara polimerizarea unghie cu unghie.
Textura sa pufoasa il face foarte usor de pilit.
Nuanta sa este foarte usor translucida, astfel imprumutand putin din culoarea patului unghial, caracteristici ce il fac unic si potrivit oricarui tip de piele. 

*Tip: Vascozitate si consistenta similare cu GELLATY COVER GEL NUDEGELLATY CRYSTAL GEL sau GELLATY GLITTER ROSE GEL.
** Tip: Nuanta corespondenta Cover Gel Tea Rose
Vascozitate: Ridicata, consistenta de jeleu 
Nivel autonivelare: Scazut

Nuanta: Nude Rozaliu (corespondent Cover Gel Tea Rose) 
Strat de dispersie: Da

Timp de polimerizare :
120 sec. 36w UV
90/120 sec. LED
Cantitate: 50g

Made in EU.


Instructiuni de folosire*:
Indepartati luciul unghiei naturale cu un buffer sau pila duritate 180, pregatiti zona cuticulei, apoi aplicati 007 Bond Primer doar pe unghia naturala. Aplicati un strat subtire de gel 3in1, de ex., Pure Crystal GelViolet Crystal Gel sau Rubber Base 1 si polimerizati in Lampa.
Pentru french de exterior:
Realizati apexul cu Gellaty Cover Gel fara sa depasiti conturul creat din stratul anterior, apoi intariti in Lampa UV. Degresati, piliti in forma dorita si finisati cu un Buffer fin. Indepartati bine praful apoi realizati frenchul cu French Gel Extreme White, polimerizati si sigilati cu Top Shine HD.
Pentru french de interior: Realizati negativul de french din Gellaty Cover, suficient de inalt in apex si polimerizati in Lampa. Degresati si finisati coverul impreuna cu linia de zambet, apoi cu ajutorul French Gel Builder White sau French Gel Max White incarcati varful liber si polimerizati. Aplicati un strat de gel 3in1 transparent pentru nivelare, polimerizati si apoi degresati. Piliti suprafata si finisati, pentru a obtine o forma ideala, deprafuiti si aplicati Top Shine HD.

Atentie!
A nu se tine expus la lumina naturala sau la caldura.
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv. 

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Sticker 3D Tattoo 20 GN

Sticker 3D Tattoo 20 GN

5,90 RON
Colour Gel Pure Turquoise 5g

Colour Gel Pure Turquoise 5g

16,90 RON
GetLac 183

GetLac 183

34,90 RON
Cover Gel Natural Mostra

Cover Gel Natural Mostra

12,90 RON