Cos de cumparaturi
nici un produs

Gellaty Crystal Gel 200g

Art. nr.:
GNGL6802
Gellaty Crystal Gel Get Nails
Este un gel de constructie transparent care te va convinge atat prin pretul imbatabil, cat si prin calitatile si caracteristicile sale!
Fiind un gel de constructie, poate fi folosit atat ca baza,
protectie pe unghiile naturale, cat si la extensii pe sablon, apex sau in combinatie cu alte Geluri Get Nails.
Este un gel cu o consistenta tip jeleu si aderenta excelenta, stabilitatea in mentinerea Curbei C si usurinta cu care se lucreaza sunt alte cateva calitati ale sale.
Ideal pentru cele mai moderne tehnici, slim, ultra slim, constructii pe sablon, intretineri etc..
Avand o vascozitatea ridicata permite lucrul in sistem 4-4-2 (la mai multe unghii concomitent) fara a curge si fara a fi necesara polimerizarea unghie cu unghie.
Textura sa pufoasa il face foarte usor de pilit.


*Tip: Vascozitate si consistenta similare cu Gellaty Glitter Rose si Gellaty Cover Nude

Vascozitate: Ridicata, consistenta de jeleu
Nivel autonivelare: Scazut

Nuanta: Transparent
Strat de dispersie: Da
Timp de polimerizare :
120 sec. 36w UV
90/120 sec. LED
Cantitate: 200g

Made in EU

Instructiuni de folosire*:
Indepartati luciul unghiei naturale cu un buffer sau pila duritate 180, pregatiti zona cuticulei, aplicati si pregatiti tipsul sau sablonul, daca este cazul,apoi aplicati 
007 Bond Primer doar pe unghia naturala. Asteptati 30-40 de secunde si apoi luati cu pensula o cantitate mica de Gellaty Crystal Gel pe care il aplicati periat pe toata unghia si polimerizati in Lampa. Aplicati apoi o cantitate moderata de gel in mijlocul unghiei pe care o intindeti pe toata suprafata unghiei, prin miscari circulare, cu mare atentie, fara sa ca gelul sa atinga zona cuticulei sau faldurile laterale. Formati astfel apexul si polimerizati in Lampa. Degresati cu Cleanser. Piliti unghia in forma dorita si finisati cu un Buffer fin, apoi indepartati bine praful de pilitura. Aplicati culoarea dorita din gama 
 Color Gel / GetLac Colours si Top Shine Gel HD.

Atentie!
A nu se tine expus la lumina naturala sau la temperaturi extreme (caldura sau frig excesive).
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus. 

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Quick Colour Shine Pure Black 5g

Quick Colour Shine Pure Black 5g

19,90 RON
Colour Gel Pastel Baby Pink 5g

Colour Gel Pastel Baby Pink 5g

16,90 RON
Colour Gel Marsala Wine 5g

Colour Gel Marsala Wine 5g

16,90 RON
Builder Gel Milky White 200g

Builder Gel Milky White 200g

349,90 RON