Cos de cumparaturi
nici un produs

GetLac 514 - Editie Limitata

Art. nr.:
GNLA0514

Gama GetLac reuneste o colectie emblematica de bijuterii veritabile, unice atata prin continut cat si prin modul de prezentare si raportul imbatabil calitate/pret. 
GetLac asigura avantajul realizarii unei manichiuri cu un aspect foarte natural, permite aplicarea rapida si usoara, dar si protectia si intarirea unghiei naturale asemenea unui gel. 
Daca esti mereu in cautare de nuante noi si in trend pentru a le oferi clientelor tale manichiuri deosebite printr-o reverie de culori si nuante, atunci colectia GetLac este alegerea potrivita!
Pentru a urma tendintele si cerintele, vom asigura in mod constant diversificarea acestei game cu o multitudine de culori fascinante, ce acopera o gama versatila de nuante.  
Pigmentarea foarte buna si consistenta medie-groasa a GetLacurilor color asigura aplicarea usoara a produsului si acoperirea perfecta atat pe unghiile naturale cat si pe unghiile din gel sau acril.
Am ales cu atentie o pensula de foarte buna calitate si un ambalaj unic personalizat si original care sa intregeasca produsul final astfel incat realizarea manichiurilor cu GetLac sa reprezinte o experienta inegalabila.
Fiecare sticla va fi livrata impreuna cu Frame Sticker - o rama metalica dublu adeziva cu aspect baroque, si un element din sticla transparenta. Cu ajutorul acestora fiecare tehnician isi va transforma sticla de GetLac intr-o adevarata bijuterie-display. 

Instructiuni de aplicare / metoda clasica:
- pregateste unghia naturala corect si complet (degresare, indepartarea cuticulei si matuirea unghiei cu un Pro Buffer)
- aplica Primer 007 Bond
- dupa 30-40 de secunde, aplica GetLac Rubber Base pe toata unghia si apoi creaza apexul
- polimerizeaza timp de 120 secunde in Lampa UV Studio 36W
- aplica GetLac color in 2 straturi periate si polimerizeaza fiecare strat in lampa UV / LED
- aplica GetLac Top Gloss si polimerizeaza
- degreseaza GetLac Top Gloss cu Cleanser
Atentie! Pentru un luciu intens si rezistent se recomanda degresarea acestuia la aproximativ 2-3 minute dupa finalizarea procesului de polimerizare.
- aplica ulei de cuticule

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Vascozitate: Medie ridicata
Nivel autonivelare: Ridicat
Grad de acoperire: Mediu / Ridicat 
La unele nuante se recomanda aplicarea in 2 straturi subtiri.
Timp de polimerizare:
120 sec. 36W UV
60/90 sec. LED 
Cantitate: 15g
Made in EU.

Atentie!
A nu se tine expus la lumina naturala sau la caldura.
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi asuma dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Paint Gel Neon Orange 5g

Paint Gel Neon Orange 5g

16,90 RON
Colour Gel Magic Mermaid White 5g

Colour Gel Magic Mermaid White 5g

16,90 RON
Colour Gel Brilliant Glow Mandarin 5g

Colour Gel Brilliant Glow Mandarin 5g

16,90 RON
Colour Gel Grape Green 5g

Colour Gel Grape Green 5g

16,90 RON