Cos de cumparaturi
nici un produs

Black Friday 2020

 
INFO BLACK FRIDAY 2020

In acest an, Black Friday Get Nails are loc Vineri, 27.11.2020, in intervalul 00:00 - 23:59

Daca inregistrezi comenzi pe www.getnails.ro in ziua de Black Friday sau in perioada de dupa, trebuie sa stii si sa accepti:

- oferta BF inseamna un discount unic de 25% care se va aplica la facturare, la toate produsele afisate pe site la momentul ofertei.
- vor beneficia de oferta BF toate comenzile inregistrate online pe www.getnails.ro pe 27.11.2020, in intervalul h: 00:00 - 23:59 si care se supun prezentului regulament.
- preturile afisate la fiecare produs vor fi cele standard, iar discountul la fiecare comanda va fi afisat la final la Cosul de Cumparaturi si, ulterior, aplicat la facturare.
- oferta se aplica produselor afisate pe site la momentul promotiei si in limita stocurilor disponibile si unele cu siguranta se vor epuiza pe parcursul ofertei.
- din campania BF nu vor face parte frezele Tritor
- oferta este valabila doar pentru comenzi cu livrare in Romania. Daca te afli in alta tara, trebuie sa ne lasi pentru livrare o adresa valida (adresa si telefon) din Romania.
- absolut toate comenzile vor fi procesate in ordinea in care sunt inregistrate pe site si vor fi doar cu plata ramburs (la livrare, la curier).
- NU sunma pentru confirmare! si, pentru a spori eficienta procesarii comenzilor, toate liniile telefonuce sunt inchise in aceasta perioada.
- pentru orice comunicare, te rugam sa folosesti adresa de email office@getnails.ro. Vom raspunde la emailuri in cel mai scurt timp posibil si in ordinea primirii lor.
- NU se modifica o comanda inregistrata deja
- te rugam sa te gandesti bine ce produse doresti si sa verifici ce cantitati ai adaugat in Cos, inainte de a inregistra comanda.
- fiecare comanda inregistrata va fi procesata si expediata individual. Daca inregistrezi mai multe, NU se vor putea cumula pentru expediere.
- magazinul online nu are un stoc corelat, mai exact nu tine evidenta stocurilor fizice. In plus, volumul imens de comenzi inregistrate intr-un interval foarte scurt, nu ne va permite actualizarea disponibilitatii produselor in timp real.
- daca un produs comandat va fi epuizat din stoc pana la momentul procesarii comenzii tale, aceasta va fi expediata fara el si fara a te informa telefonic.
- trebuie sa acorzi ATENTIE adresei de email utilizate la crearea si accesarea contului. Trebuie sa fie cea care iti apartine, corecta si aceeasi la fiecare logare ulterioara.
- iti poti urmari statusul comenzii in contul tau, la "Comenzile mele":
- status "Inregistrata" - comanda a fost inregistrata cu succes dar nu a fost procesata inca deoarece nu i-a sosit randul.
- status "Client Inaccesibil" - valabil la clientii noi sau cei cu adresa de livrare modificata. Am incercat sa te contactam insa fara succes. Vom reveni, asa ca fii pe faza!
- status "Expediata (predata curierului)" - este deja ambalata si data in custodia curierului. Din acest moment, livrarea coletului depinde DOAR de curier. La acest status vei gasi atasat si nr. AWB cu care iti poti urmari coletul direct pe site-ul Cargus.ro.
- te rugam sa te astepti la intarzieri - experienta confirma ca volumul comenzilor va fi foarte mare si nu pot fi procesate toate deodata.
- mailuri sau mesaje cu intrebari de tipul "Cand imi ajunge comanda?" nu fac decat sa ne intarzie din procesarea comenzilor asadar nu li se vor da curs.
- trebuie sa tii cont si de faptul ca in aceasta perioada toate firmele de curierat inregistreaza intarzieri in efectuarea livrarilor, fapt care este independent de noi.

Chiar daca traversam cu totii o perioada dificila cauzata de pandemie, perioada Black Friday - Sarbatori Iarna tot va fi una foarte aglomerata. Volumul solicitarilor voastre este atat de mare incat este necesat mai mult timp decat in mod normal pentru a le trata cu succes pe fiecare in parte.

VA MULTUMIM PENTRU COLABORARE SI VA ASIGURAM CA DEPUNEM TOATE EFORTURILE CA SA EXPEDIEM CAT MAI RAPID POSIBIL TOATE COMENZILE PRIMITE.

#GetNailsOfficial #GNBF2020