Info & Regulament Black Friday 2019


Info Black Friday 29.11.2019
 
In acest an, Black Friday Get Nails are loc Vineri, 29.11.2019, in intervalul 00:00 - 24:00.
Oferta va fi valabila doar pentru comenzile inregistrate online, pentru produsele afisate pe site si in limita stocului disponibil! 

Daca vei inregistra comenzi pe www.getnails.ro in ziua de Black Friday sau in perioada de dupa, trebuie sa stii si sa accepti:

- oferta BF va fi afisata online doar in momentul inceperii promotiei, si anume pe 29.11.2019, ora 00:00. 
- vor beneficia de oferta BF toate comenzile inregistrate online pe www.getnails.ro pe 29.11.2019, in intervalul h: 00:00 - 24:00. 
- preturile afisate la fiecare produs vor fi cele standard, iar discountul la fiecare comanda va si afisat la Cosul de Cumparaturi si, ulterior, la facturare.
- oferta se aplica produselor afisate pe site la acel moment si in limita stocurilor disponibile si unele cu siguranta se vor epuiza pe parcursul ofertei.
- oferta este valabila DOAR pentru comenzi cu livrare in Romania. Daca te afli in alta tara, trebuie sa ne lasi date de livrare (adresa si numar de telefon) din Romania.
- absolut toate comenzile vor fi procesate in ordinea in care sunt inregistrate pe site si vor fi doar cu plata ramburs (la livrare, la curier). 
- NU sunam pentru confirmare! si, pentru a spori eficienta procesarii comenzilor, toate liniile telefonice sunt inchise in aceasta perioada. 
- pentru orice comunicare, te rugam sa folosesti adresa de email office@getnails.ro. Vom raspunde la emailuri in ordinea primirii lor.
- NU se modifica o comanda inregistrata deja - te rugam sa te gandesti bine ce produse doresti si sa verifici ce cantitati ai adaugat in Cos, inainte de a inregistra comanda.
- fiecare comanda inregistrata va fi procesata si expediata individual, daca inregistrezi mai multe NU se vor putea cumula pentru expediere, ca de obicei.
- magazinul online nu are un stoc corelat, mai exact nu tine evidenta stocurilor fizice. In plus, volumul imens de comenzi inregistrate intr-un interval foarte scurt, nu ne va 
permite actualizarea disponibilitatii produselor in timp real.
- daca un produs comandat va fi epuizat din stoc pana la momentul procesarii comenzii, aceasta va fi expediata fara acesta si fara a te informa telefonic
- trebuie sa acorzi ATENTIE adresei de email utilizate la crearea si accesarea contului. Trebuie sa fie cea care iti apartine, corecta si aceeasi la fiecare logare ulterioara.
- iti poti urmari statusul comenzii in contul tau, la istoric comenzi: 
- status "Comanda Inregistrata" - comanda a fost inregistrata cu succes dar nu a fost procesata inca deoarece nu i-a sosit randul.
- status "Expediata (predata curierului)" - este deja ambalata si data in custodia curierului. Din acest moment, livrarea coletului depinde DOAR de curier. 
La acest status vei gasi atasat si nr. AWB cu care iti poti urmari coletul direct pe site-ul Urgent Cargus.
- te rugam sa te astepti la intarzieri - volumul comenzilor va fi enorm de mare si nu pot fi procesate toate odata.
- mailuri sau mesaje cu intrebari de tipul "Cand imi ajunge comanda?" nu fac decat sa ne intarzie din procesarea comenzilor asadar nu li se va da curs.
- trebuie sa tii cont si de faptul ca in aceasta perioada firmele de curierat inregistreaza intarzieri in efectuarea livrarilor, fapt care este independent de noi.
Oferta este valabila doar pentru comenzile inregistrate online, pentru produsele afisate pe site si in limita stocului disponibil! 

Perioada Black Friday - Sarbatori Iarna este cea mai aglomerata din an, cu cel mai intens ritm de lucru.
Volumul solicitarilor voastre este atat de mare incat este necesar mai mult timp decat in mod normal pentru a le trata cu succes pe fiecare in parte.

Va multumim pentru colaborare si va asiguram ca fiecare dintre noi va lucra la capacitate maxima si suplimentar pentru a finaliza in cel mai scurt timp posibil toate comenzile inregistrate.