Cos de cumparaturi
nici un produs

Metal Deco 15 Silver GN, 50 buc.

Art. nr.:
GNNA2815

Metal Deco Get Nails formeaza o colectie foarte diversificata de ornamente metalice cu ajutorul carora poti crea cele mai cool designuri!
Le poti aplica simple sau, pentru efecte wow garantate, combina-le cu Pro Transfer Foil, Spider Gel, decoruri 3D, Sticker Tattoo sau orice alte produse nail art indragite.
Asigura un aspect deosebit atat impreuna cu Top Shine Gel HD cat si cu Top Matte
Se aplica foarte usor, fiind ideale pentru orice dimensiune de unghii.

Recomandare:
Pentru cea mai buna fixare, recomandam 3D Bijoux Design Gel.

Dimensiune: ~ 1.0 x 1.0 mm
Culoare: silver
Cantitate: 50 buc.

Atentie!
Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Antiseptic Spray 100ml

Antiseptic Spray 100ml

16,90 RON
Acetona 100ml

Acetona 100ml

7,90 RON
Manusi Nitril Negru, Mar. S, 10 buc.

Manusi Nitril Negru, Mar. S, 10 buc.

4,90 RON
Penseta Profesionala - Black

Penseta Profesionala - Black

29,90 RON