Cos de cumparaturi
nici un produs

Metal Deco 24 Gold GN, 10 buc.

Art. nr.:
GNNA2824

Metal Deco Get Nails formeaza o colectie foarte diversificata de ornamente metalice cu ajutorul carora poti crea cele mai cool designuri!
Le poti aplica simple sau, pentru efecte wow garantate, combina-le cu Pro Transfer Foil, Spider Gel, decoruri 3D, Sticker Tattoo sau orice alte produse nail art indragite.
Asigura un aspect deosebit atat impreuna cu Top Shine Gel HD cat si cu Top Matte
Se aplica foarte usor, fiind ideale pentru orice dimensiune de unghii.

Recomandare:
Pentru cea mai buna fixare, recomandam 3D Bijoux Design Gel.

Dimensiune: ~ 5.2 x 7.5 mm
Culoare: gold
Cantitate: 10 buc.

Atentie!
Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Paint Gel Neon Pink 5g

Paint Gel Neon Pink 5g

16,90 RON
Paint Gel Neon Violet 5g

Paint Gel Neon Violet 5g

16,90 RON
Paint Gel Neon Coral 5g

Paint Gel Neon Coral 5g

16,90 RON
Violet Crystal Gel 50g

Violet Crystal Gel 50g

79,90 RON