Cos de cumparaturi
nici un produs

Milky White Gel 200g

Art. nr.:
GNGL6752

Gelul ideal pentru realizarea manichiurii babyboomer!

Milky White Gel Get Nails
Este un gel de constructie alb-laptos care te va convinge atat prin pretul imbatabil, cat si prin calitatile si caracteristicile sale!
Vascozitatea medie-ridicata, aderenta excelenta si usurinta cu care se lucreaza sunt cateva dintre calitatile sale.

Compatibil cu tehnicile ultra moderne de ridicare a arhitecturii, tehnica slim si ultra slim, babyboomer sau forme extreme.
Pentru un babyboomer foarte reusit se poate utiliza in combinatie cu Milky Rose Gel Cover Gel Magnolia sau 
GetLac Rubber Base.
Fiind un gel de constructie poate fi folosit atat ca protectie pe unghiile naturale, cat si la extensii pe sablon, apex, in combinatie cu GetLac Rubber BaseBuilder in Bottle si / sau celelalte categorii de Geluri
Milky White are al doilea cel mai ridicat grad de pigmentatie dintre toate gelurile de tip milky din gama Get Nails (intensitatea nuantei), fiind precedat de Builder Gel Milky White (cel mai intens) si urmat de Rubber Base 5 si apoi Builder in Bottle Soft Milky White care, fiind "soft", este cel mai putin intens.Vascozitate: Medie (intre autonivelant si jeleu)
Nivel autonivelare: Mediu
Culoare: Alb laptos
Strat de dispersie: Da
Timp de polimerizare:
120 sec. 36W UV
90/120 sec. LED 
Cantitate: 200g
Made in EU

Instructiuni de folosire*:
Indepartati luciul unghiei naturale cu un buffer sau pila duritate 180, pregatiti zona cuticulei, apoi aplicati 
007 Bond Primer doar pe unghia naturala. Aplicati un strat subtire de gel 3in1, de ex., Pure Crystal GelViolet Crystal Gel sau Rubber Base 1 si polimerizati in Lampa. Aplicati apoi o cantitate moderata de gel in mijlocul unghiei pe care o distribuiti pe toata suprafata unghiei, cu mare atentie, fara sa lasati gelul sa curga in zona cuticulei. Formati astfel apexul si polimerizati in Lampa. Degresati cu Cleanserpiliti in forma dorita si finisati cu un Buffer fin. Indepartati bine praful de pilitura si sigilati cu Top Shine Gel HD.

Atentie!
A nu se tine expus la lumina naturala sau la temperaturi extreme (caldura sau frig excesive).
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus. 

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Colour Gel Energy Magenta

Colour Gel Energy Magenta

Oferta lunii - in loc de: 16,90 RON
doar 12,90 RON

Colour Gel Energy Coral

Colour Gel Energy Coral

Oferta lunii - in loc de: 16,90 RON
doar 12,90 RON

Colour Gel Energy Orange

Colour Gel Energy Orange

Oferta lunii - in loc de: 16,90 RON
doar 12,90 RON

Colour Gel Energy Yellow

Colour Gel Energy Yellow

Oferta lunii - in loc de: 16,90 RON
doar 12,90 RON