Cos de cumparaturi
nici un produs

Perfect Shine Finish Gel 15g

Art. nr.:
GNGL7507

Atentie! Acelasi produs, ambalaj nou.

Gel de luciu fara fixare cu stralucire intensa si rezistenta.
Poate fi aplicat ca strat de finish atat la gel, cat si la acryl.


Vascozitate: Scazuta
Nivel autonivelare: Ridicat
Culoare: Transparent 
Timp de polimerizare:
120/180 sec. 36W UV
90/120 sec. LED 
Cantitate: 15g
Made in EU.

Instructiuni de utilizare*:
Dupa ce ati finisat unghia falsa in forma finala, aplicati Perfect Shine Finish Gel in strat periat foarte subtire, fara sa depasiti conturul gelului de modelare. Polimerizati pentru 2 minute in Lampa UV.
Nu se recomanda aplicarea acestui gel direct peste modelele cu folii de transfer, pigmenti sau picturi cu vopsele acrilice sau acuarele. In aceste cazuri, recomandam mai intai sigilarea designurilor cu un strat subtire de gel 3in 1 sau cu Pure High Gloss Gel si apoi aplicarea unui strat subtire de Perfect Shine Finish Gel.


Atentie!
Acest gel NU se degreseaza! Dupa polimerizare, asteptati cca. 2 minute inainte de aplicarea uleiului de cuticule. Acest lucru va asigura un luciu mult mai puternic si rezistent.

A nu se tine expus la lumina naturala sau la caldura.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.​


*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Colour Gel Neon Pink 5g

Colour Gel Neon Pink 5g

16,90 RON
Shiner Block

Shiner Block

4,90 RON
Capat Freza Diamond Ball Ø5

Capat Freza Diamond Ball Ø5

15,90 RON
Penseta Varf Drept PN

Penseta Varf Drept PN

19,90 RON