Cos de cumparaturi
nici un produs

Pure Crystal Gel 200g

Art. nr.:
GNGL6202
Oferta lunii - in loc de: 239,90 RON
doar 189,90 RON

incl. TVA 19% excl. Costuri livrare

Pure Crystal Gel este un gel de constructie 3in1 asadar poate fi folosit atat ca baza, cat si la apex si sigilare.
Vascozitatea mai scazuta, aderenta excelenta si usurinta cu care se lucreaza sunt cateva dintre avantajele care il recomanda in special la aplicarea sa ca prim strat de baza.

Poate fi folosit atat ca protectie pe unghiile naturale, cat si la extensii pe sablon sau in combinatie cu GetLac Rubber Base.
Nu dezvolta caldura la polimerizarea in lampa UV.
De asemenea, este un gel potrivit si pentru tehnica fara pilire.

​Vascozitate: subtire-mediu
Timp polimerizare:
120 sec. / strat / UV 36W
90/120 sec. / strat / LED
Made in EU.


Instructiuni de utilizare*:

Pregatiti unghia naturala (degresare, indepartarea cuticulei si pilirea usoara a unghiei cu un Buffer), aplicati si pregatiti tipsul sau sablonul, daca este cazul, apoi aplicati Primer Super Bond doar pe unghia naturala. Asteptati 30-40 de secunde si apoi luati cu pensula o cantitate mica de gel Pure Crystal Gel pe care il aplicati periat pe toata unghia. Intariti pentru 2 minute. Puneti o cantitate moderata de gel in mijlocul unghiei pe care o intindeti pe toata suprafata unghiei, prin miscari circulare, cu mare atentie, fara sa lasati gelul sa curga in zona cuticulei. Intariti pentru 2 minute. Degresati cu Cleanser. Piliti unghia in forma dorita si apoi intindeti pe toata suprafata unghiei, periat, un strat subtire de gel Pure Crystal Gel. Intariti pentru 2-3 minute si degresati.


Atentie!
A nu se tine expus la lumina naturala sau la temperaturi extreme (caldura sau frig excesive).
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.


*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.
Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Colour Gel Metal Atomic Orange 5g

Colour Gel Metal Atomic Orange 5g

16,90 RON
GetLac 505 - Editie Limitata

GetLac 505 - Editie Limitata

34,90 RON
GetLac 103

GetLac 103

34,90 RON
GetLac 106

GetLac 106

34,90 RON