Descriere

Fara dubii, nuanta noastra Classic Red este un real best-seller si numarul 1 in topul preferintelor cand vine vorba de rosu pur.

Alege-i nuanta superba, profund pigmentata si cu acoperire impecabila si, garantat, iti va crea dependenta!

Gelurile colorate Get Nails sunt recunoscute si indragite mai ales pentru raportul calitate/pret imbatabil si, de asemenea, pentru varietatea culorilor si colectiilor disponibile.

*Atentie! 

Produs N(on)-A(llergenic) - NU contine HEMA - ideal si in cazul persoanelor sensibile sau cu alergii. 

Vascozitate: Medie
Strat de dispersie: Redus
Timp de polimerizare:
120 sec. 36W UV
120 sec. LED 
Cantitate: 5g
Made in EU


*Tip: Culoare corespondenta pentru Getlac 141 si Color Gel Paint Red


Instructiuni de folosire (doar pentru uz profesional)*:
Dupa ce ati finisat gelul in forma dorita, aplicati un strat subtire de colour gel cu Pensula Gel Oval pe toata suprafata unghiei, dinspre cuticula spre varf. Acest strat trebuie aplicat uniform, cu atentie, fasa sa atingeti faldurile. Intariti in Lampa. In cazul unora dintre culori, pentru un aspect mai intens, se recomanda aplicarea unui doilea strat de Colour Gel. Dupa polimerizarea completa, sigilati cu un strat de Finish. P
olimerizati in Lampa complet si, dupa cateva minute, aplicati Cuticle Oil

Atentie!
Se recomanda amestecarea gelurilor colorate inainte de folosire. A nu se tine expuse la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca produsul este cel dorit si ca intruneste caracteristicile preferate.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt mod sau scop decat cel recomandat.

GNGL3025