Termeni si conditii
Tiger Nails srl
Str. Baneasa 30, Sector 1, RO-013954 Bucuresti 

 

§ 1 Generalitati

Urmatoarele conditii de livrare si de tranzactii sunt valabile pentru toate livrarile si serviciile. Alte prescriptii ale partenerilor de afaceri sunt excluse de noi vehement. Toate intelegerile ulterioare necesita confirmarea noastra in scris. Produsele firmei Tiger Nails srl pot fi comandate doar respectand termenii si conditiile urmatoare. Prin comandarea sau primirea (completa sau partiala) a unui(-or) produse, aceste conditii sunt acceptate. Acceptarea unei comenzi de catre firma Tiger Nails srl inlocuieste un contract de vazare-cumparare scris incheiat intre cele doua parti si bazat pe acesti termeni si conditii.

 

§ 2 Oferta

Ofertele sunt mereu variabile. Ofertele si acceptarea respectiv confirmarea comenzii sunt conditionate intotdeauna de livrarea completa si la timp a furnizorilor nostri catre noi. In cazul in care livrarea furnizorilor nostri catre noi nu este completa si la timp, firma Tiger Nails srl este indreptatita dupa o perioada de zece zile sa rezilieze contractul respectiv. Mici diferente sau modificari tehnice in catalogul nostru, respectiv lista noastra de preturi, sunt posibile. Modificarea preturilor inainte de comanda este posibila. In momentul aparitiei unei noi editii, catalogul precedent precum si listele de preturi isi pierd valabilitatea. Cantitatea pentru pretul esalonat corespunde exclusiv produsului respectiv. Diferite articole ale anumitor grupe de produse nu pot fi cumulate pentru atingerea acelui pret esalonat. Ne rezervam posibilitatea unor greselile de tipar din catalog.

 

§ 3 Expedierea

Expedierea are loc mereu in cel mai scurt timp posibil. Livrarea se face prin curierat, cu plata in avans, ramburs sau la termen. 
Daca marfa nu se afla pe stoc in momentul comenzii, ne dam silinta sa fie livrata cat mai rapid. Daca nerespectarea termenului de livrare sau de prestatii este cauzata de o forta majora (sub “forta majora” se intelege o circumstanta particulara, neprevazuta si de neinlaturat, care intervine dupa incheierea contractului si care impiedica una din parti sa duca la indeplinire indatoririle stipulate in contract) firma Tiger Nails srl va fi eliberata de orice raspundere daca se refera la acest incident. Aceasta absolvire de raspundere este limitata de durata cazului de forta majora. La nerespectarea termenului de livrare din alte motive decat cele prevazute mai sus, cumparatorul trebuie sa ne dea un alt termen de livrare de minimum 21 de zile. Pentru demonstrarea respectarii termenului este suficienta trimiterea la timp a marfii. Riscul inclusiv plata costurilor de transport si asigurari, trec la cumparator chiar de la usa firmei Tiger Nails srl. Expedierea va fi facuta prin serviciul de curierat atata timp cat nu sunt stabilite alte conditii in scris. Acceptarea marfii de catre curier este dovada pentru impachetarea ireprosabila. Costul standard de curierat este de 15 RON (TVA inclus) pentru livrarea pe teritoriul Romaniei si este suportat de catre firma Tiger Nails srl pentru comenzi de peste 480 RON. La o valoare a comenzii de sub 480 RON costurile de livrare vor fi suportate de catre client. Comanda minima acceptata este de 100 RON. Get Nails expediaza colete si in afara Romaniei, in orice tara UE, prin serviciul de curierat rapid al firmei DPD. Pentru o oferta completa in acest sens, te rugam sa nu eziti sa ne contactezi prin email sau telefonic. Costul de transport difera in functie de tara de destinatie si greutatea coletului.

§ 4 Renuntarea la cumparare

Dreptul la renuntare se acorda exclusiv consumatorului final.
Calitatea de consumator o poate avea doar o persoană fizica. Prin urmare, toate drepturile consumatorului se aplica in cazul persoanelor fizice, NU juridice (S.R.L., I.I., P.F.A., etc.).
In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.
Produsele din categoria cosmetice profesionale consumabile sunt exceptate de la retur daca au fost desigilate/desfacute, utilizate sau testate, din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena.
Consumabilele sanitare se pot returna (masti de protectie, manusi, dezinfectant sau alte produse din categorie) doar dacă acestea sunt sigilate si fara nici o urma de folosinta.
Produsele sunt schimbate doar in cazul stabilirii unui viciu de calitate, conformitate, fabricatie.

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:
1. Citeste termenii si conditiile de renuntare la cumparare sau retur aici.
2. Completeaza formularul de retur si astepta sa fii contactat de un reprezentant Tiger Nails. Formularul de retur este doar un model si nu este obligatoriu. Ne poti anunta ca doresti sa renunti la comanda ta si printr-un mail trimis la office[at]getnails.ro.
3. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin orice modalitate consideri, cu costurile de expeditie suportate de tine, la adresa indicata pe site la rubrica “Contact”.
4. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.
5. Tiger Nails va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 zile calendaristice de la data informarii de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. Tiger Nails va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut.
Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor returnate, dupa cum urmeaza:
a. pentru Comenzile achitate prin transfer bancar, in avans -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
b. pentru Comenzile achitate prin ramburs -> prin virament bancar in contul furnizat de consumator in formularul de retragere la rubrica “Retragere / Renuntare la cumparare”.

Consumatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Consumatorul intră în posesia fizica a ultimului Bun – în cazul în care Consumatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Consumatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese

In cazul in care Clientul/Consumatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Tiger Nails nu va accepta coletele returnate fara porto platit de catre consumator.

Produsele din categoria cosmetice profesionale consumabile sunt exceptate de la retur daca au fost desigilate/desfacute, utilizate sau testate, din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena.
Consumabilele sanitare se pot returna (masti de protectie, manusi, dezinfectant sau alte produse din categorie) doar dacă acestea sunt sigilate si fara nici o urma de folosinta.
Produsele sunt schimbate doar in cazul stabilirii unui viciu de calitate, conformitate, fabricatie.

Produsul returnat trebuie sa fie ambalat in conditii corespunzatoare de siguranta pentru a nu exista riscul deteriorarii la transport si in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 

§ 5 Reclamatii

Reclamatiile privind lipsa unor produse sau o livrare necorespunzatoare comenzii trebuie sa survina in max. 72 de ore de la primirea marfii, in caz contrar firma Tiger Nails srl este absolvita de orice raspundere. Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris firmei Tiger Nails srl ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor. Produsele sigilate sunt excluse de la returnare sau schimb odata ce sigiliul a fost rupt. Solicitarea de daune datorita intarzierii livrarii este exclusa in orice caz, atat timp cat intarzierea nu este cauzata de neglijenta intentionata sau cu intentia firmei Tiger Nails srl. 
Firma Tiger Nails srl nu are nici o raspundere pentru cazul in care marfurile livrate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate de catre cumparator. Firma Tiger Nails srl nu va prelua pachetele returnate fara porto platit.
Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a fi rezolvate cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Ana Suciu la adresa sesizari[at]getnails.ro.

 

§ 6 Garantia

Toate produsele sunt testate detaliat si sunt folosite de mii de ori inainte. Calitatea produselor este dovedita printr-un certificat de conformitate, doar la cerere. Utilizarea produselor este in toate cazurile pe raspunderea cumparatorului. Este exclusa solicitarea de daune, in special a celor datorate folosirii necorespunzatoare a produsului. Indicatiile noastre tehnice se bazeaza pe experienta noastra dar ele nu ne obliga la nimic. Firma Tiger Nails srl acorda produselor sale vandute catre profesionisti un termen de garantie de un an de zile, sub conditia ca sunt respectate normele de transport, de manipulare si de stocare a acestora. In cazul in care cumparatorul este consumator conform legii nr. 449/2003, garantia oferita este conform acestei legi. Clientul nu mai poate sa se refere la garantie, in cazul in care a modificat in vreun fel proprietatile sau caracteristicile produsului livrat. Garantia presupune ca firma Tiger Nails srl sa efectueze reparatii la produsul livrat. Inlocuirea partiala sau totala a articolului este posibila. Costurile de curierat tur/retur pentru produsele trimise in vederea garantiei vor fi initial suportate de catre client. In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este justificata (produsul prezinta vicii care fac obiectul garantiei), firma Tiger Nails va restitui clientului costurile de transport prin curierat tur/retur. Singura modalitate acceptata de trimitere a produselor in vederea garantiei este prin firma de curierat Urgent Cargus. Firma Tiger Nails srl raspunde pentru defectele vizibile, care pot fi observate de cumparator, doar in limitele prevazute in articolul 4.

 

§ 7 Conditii de plata

Plata se face in avans, prin sistemul ramburs sau la termen. Firma Tiger Nails srl isi rezerva dreptul de a decide caror clienti sa ofere plata la termen. Produsele livrate raman in proprietatea Tiger Nails srl pana la momentul in care s-a efectuat plata integrala a acestora. Este posibila si plata prin transfer bancar in contul nostru in avans.

 

§ 8 Penalizari

Daca firma Tiger Nails srl acorda unui cumparator „plata la termen”, cumparatorul va plati pretul produselor/serviciilor cuprins in factura cel tarziu pana la termenul de plata stabilit si inscris pe factura. Pentru facturile neplatite la termen cumparatorul va plati penalitati de intarziere in decontare de 0,5 % / zi, cu titlu de daune moratorii pana la plata intregii sume. Penalitatile se datoreaza incepand cu prima zi dupa data scadentei. Totalul penalitatilor de intarziere in decontare poate depasi cuantumul sumei asupra careia sunt calculate. 
In cazul neachitarii facturii timp de 1 luna de la data scadenta, cumparatorul va fi de drept pus in intarziere si va fi actionat in judecata pentru recuperarea sumelor restante si a penalitatilor.

 

§ 9 Sediul instantei competente

Locul convenit pentru rezolvarea oricaror inconveniente este Bucuresti, Romania. Rezolvarea conflictelor de natura juridica revine exclusiv instantelor Tribunalului Bucuresti, Romania.

 

§ 10 Legislatie

Este valabila in exclusivitate legislatia romana.

 

§ 11 Valabilitate

Cea mai recenta versiune de termeni si conditii poate fi intotdeauna gasita pe www.getnails.ro. Prin publicarea pe www.getnails.ro a unei noi versiuni, termenii si conditiile existente in acest catalog isi pierd valabilitatea si sunt inlocuite cu cele noi, afisate pe www.getnails.ro. 
Chiar daca una sau mai multe dintre conditiile de mai sus sunt declarate invalide, celelalte conditii isi mentin valabilitatea.

 

§ 12 ​Prelucrarea datelor​

Va informam explicit ca datele obtinute pe parcursul colaborarii noastre sunt stocate si editate cu ajutorul unui program electronic. Datele personale vor fi tinute confidential. Conform prevederilor Regulamentul​ui (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal ​si libera circula​tie a acestor date (denumit ​in continuare “GDPR”), clientii trebuie sa isi dea acordul ca datele lor personale sa fie prelucrate ​in conformitate cu politica noastra​. Prin acceptarea ​Politicii privind protecțiea datelor cu caracter personal (PPD) – AICI, clientii isi dau consimtamantul pentru acest lucru.​”

 

§ 13 Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri) elemente de grafica web, scripturi, programe și baze de date) este proprietatea exclusiva a SC Tiger Nails srl si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord in scris prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.getnails.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica, cu excepția utilizării in scop strict personal si necomercial, fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor SC Tiger Nails srl. Orice incalcare a dreptului de autor poate fi raportata prin email la adresa sesizari[at]getnails.ro”
 

Noiembrie 2021