Filter Nail Dust Collector GN

GNTL9090
Get Nails
RON 99,90
incl. TVA 19% excl. Costuri livrare
Cantitate
check in stock

Filtru din carbon activ.
Poate fi folosit si ca rezerva pentru oricare dintre modelele de sisteme de aspirare Taifun fabricate incepand cu 2015. 
Model optimizat cu rame metalice pentru stabilitate si durabilitate.
Dimensiuni: cca. 335 x 165 x 30

IMPORTANT: 
In functie de volumul de lucru, filtrele trebuie schimbate o data la maxim 10 - 18 luni.

ATENTIE: 
Curatati filtrele saptamanal si schimbati-le la timp. 

A nu se depozita expuse la sursa de caldura puternica.
Pot exista diferente de nuante intre cele din fotografie si cele din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului si recomandarile de utilizare pentru a se asigura ca produsul este cel dorit, ca intruneste caracteristicile preferate si ca il utilizeaza conform recomandarilor.


*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

 

GNTL9090
1000-01-01