Descriere

Cel mai indragit gel pentru realizarea manichiurii babyboomer!

Milky Rose Gel Get Nails
Este un gel de constructie rozaliu-laptos care te va convinge atat prin pretul imbatabil, cat si prin calitatile si caracteristicile sale!
Fiind un gel 3in1, poate fi folosit atat ca baza, cat si ca modelare si sigilare.
Vascozitatea medie, aderenta excelenta, stabilitate in mentinerea Curbei C si usurinta cu care se lucreaza sunt alte calitati ale sale.
Este ideal si pentru tehnica fara pilire si poate fi folosit atat ca protectie pe unghiile naturale, cat si la extensii pe sablon, apex sau in combinatie cu alte Geluri Get Nails.
Nuanta sa rozaliu-laptos este esentiala in r
ealizarea manichiurii tip babyboomer si ideala in combinatie cu Builder Gel Milky White, Milky White Gel, si AcriGel Snow White. De asemenea, poate fi folosit ca atare, pentru unghii in nuanta milky-natural sau acoperite cu Color Gel / GetLac Colours.

*Tip: Vascozitate si consistenta similare cu Violet Crystal Gel.

Vascozitate: Medie 
Nivel autonivelare: Ridicat

Nuanta: Rozaliu-laptos
Strat de dispersie: Da
Timp de polimerizare :
120 sec. 36w UV
90/120 sec. LED
Cantitate: 50g

Made in EU

Instructiuni de folosire*:
Indepartati luciul unghiei naturale cu un buffer sau pila duritate 180, pregatiti zona cuticulei, aplicati si pregatiti tipsul sau sablonul, daca este cazul,apoi aplicati 
007 Bond Primer doar pe unghia naturala. Asteptati 30-40 de secunde si apoi luati cu pensula o cantitate mica de Milky Rose Gel pe care il aplicati periat pe toata unghia si polimerizati in Lampa. Aplicati apoi o cantitate moderata de gel in mijlocul unghiei pe care o intindeti pe toata suprafata unghiei, prin miscari circulare, cu mare atentie, fara sa lasati gelul sa curga in zona cuticulei. Formati astfel apexul si polimerizati in Lampa. Degresati cu Cleanser. Piliti unghia in forma dorita si finisati cu un Buffer fin daca ati ales tehnica cu pilire, apoi indepartati bine praful de pilitura (omiteti acesti pasi daca ati ales tehnica fara pilire). Aplicati culoarea dorita din gama COLOR GEL / GETLAC COLOURS si/sau Top Shine Gel HD.

Atentie!
A nu se tine expus la lumina naturala sau la temperaturi extreme (caldura sau frig excesive).
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus. 

GNGL6401