Descriere

Gama GetLac reuneste o colectie emblematica de bijuterii veritabile, unice atata prin continut cat si prin modul de prezentare si raportul imbatabil calitate/pret. GetLac asigura avantajul realizarii unei manichiuri cu un aspect foarte natural, permite aplicarea rapida si usoara, dar si protectia si intarirea unghiei naturale asemenea unui gel. Daca esti mereu in cautare de nuante noi si in trend pentru a le oferi clientelor tale manichiuri deosebite printr-o reverie de culori si nuante, atunci colectia GetLac este alegerea potrivita! Pentru a urma tendintele si cerintele, vom asigura in mod constant diversificarea acestei game cu o multitudine de culori fascinante, ce acopera o gama versatila de nuante. Pigmentarea foarte buna si consistenta medie-groasa a GetLacurilor color asigura aplicarea usoara a produsului si acoperirea perfecta atat pe unghiile naturale cat si pe unghiile din gel sau acril. Am ales cu atentie o pensula de foarte buna calitate si un ambalaj unic personalizat si original care sa intregeasca produsul final astfel incat realizarea manichiurilor cu GetLac sa reprezinte o experienta inegalabila. Fiecare sticla va fi livrata impreuna cu Frame Sticker - o rama metalica dublu adeziva cu aspect baroque, si un element din sticla transparenta. Cu ajutorul acestora fiecare tehnician isi va transforma sticla de GetLac intr-o adevarata bijuterie-display. 

Instructiuni de aplicare / metoda clasica: - pregateste unghia naturala corect si complet (degresare, indepartarea cuticulei si matuirea unghiei cu un Pro Buffer) - aplica Primer 007 Bond - dupa 30-40 de secunde, aplica GetLac Rubber Base 1 strat de baza pe toata unghia si apoi creaza apexul din oricare Rubber Base din colectie - polimerizeaza timp de 120 secunde in Lampa UV Studio 36W - aplica GetLac colour in 2 straturi periate si polimerizeaza complet fiecare strat in lampa UV / LED - aplica GetLac Top Gloss sau Base&Finish si polimerizeaza - degreseaza finishul cu Cleanser Atentie! Pentru un luciu intens si rezistent se recomanda degresarea acestuia la aproximativ 2-3 minute dupa finalizarea procesului de polimerizare. - aplica ulei de cuticule Vascozitate: Medie Nivel autonivelare: Ridicat Grad de acoperire: Mediu - Ridicat Se recomanda aplicarea produsului preferabil in 2 straturi subtiri-medii, decat intr-un singur strat prea gros. Timp de polimerizare: 120 sec. 36W UV 90 / 120 sec. LED Cantitate: 15g Made in EU  

Atentie! A nu se tine expus la lumina naturala sau la caldura. Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit. Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site. Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens. Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv. 

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele Get Nails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt mod sau scop decat cel descris.

GNLA0747