Descriere

Gelurile din Colectia Gypsos sunt geluri color texturate pentru nail art. 

Acestea au o consistenta ca de gips, nisipoasa si sunt foarte vascoase. 

Permit realizarea unor decoruri deosebite, iesite in relief.

Nu au strat de dispersie si sunt ideal pigmentate iar cu ajutorul lor poti obtine un aspect texturat admirabil si mat, cum ar fi aspectul de tip "scoarta".

Sunt ideale pentru designuri 3D multiple dar in acelasi timp, cu putin exercitiu, pot fi aplicate si ca atare, pe toata unghia. 

Se aplica la suprafata, pe unghia finisata, si nu necesita finish peste ele.

Pot fi indepartate foarte usor prin pilire. 

 

Vascozitate: Foarte ridicata

Strat de dispersie: NU

Grad de acoperire: Mediu-Ridicat

Timp de polimerizare:

120 sec. 36W UV

90/120 sec. LED

Cantitate: 5g

 

Atentie!

Desi acestea sunt poze reale ale produselor, pot exista diferente intre nuantele din fotografii si cele din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.

A nu se tine produsul expus la lumina naturala sau la caldura.

Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.

Get Nails isi rezerva dreptul de a putea face orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.

Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele Get Nails si pot diferi de cele ale altor branduri. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt mod sau scop decat cel descris.

GNGL3248