Cea mai eficienta formula existenta la ora actuala pentru imbunatatirea aderentei! 007 Bond Primer combina cu succes toate cele trei solutii clasice: primerul ultra bond, primerul acid si bonding gelul. Folosit la pregatirea unghiilor naturale, acesta se comporta ca un dublu adeziv asigurand cea mai buna aderenta intre unghia naturala si gel. Instructiuni de folosire*: Dupa ce ati pregatit unghia naturala (degresare, indepartarea cuticulei, matuire usoara a unghiei cu un b[TGN]

GNNP1006
Get Nails
RON 15,90
incl. TVA 19% excl. Costuri livrare
Cantitate
check in stock

Lichide

Cea mai eficienta formula existenta la ora actuala pentru imbunatatirea aderentei!
007 Bond Primer combina cu succes toate cele trei solutii clasice: primerul ultra bond, primerul acid si bonding gelul.

Folosit la pregatirea unghiilor naturale, acesta se comporta ca un dublu adeziv asigurand cea mai buna aderenta intre unghia naturala si gel.

Instructiuni de folosire*:
Dupa ce ati pregatit unghia naturala (degresare, indepartarea cuticulei, matuire usoara a unghiei cu un buffer si indepartarea completa a prafului), aplicati o cantitate redusa de 007 Bond Primer doar pe unghia naturala. Asteptati circa 60 de secunde si aplicati primul strat de Gel 3in1.


Atentie: 007 Bond Primer este foarte eficient si trebuie aplicat in cantitate extrem de mica doar pe unghia naturala. In caz contrar, efectul poate fi opusul celui dorit.
Dupa aplicare, aces
t produs ramane cu aspect usor umed-lipicios si nu se degreseaza.

A nu se tine expuse la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca produsul este cel dorit si ca intruneste caracteristicile preferate.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

GNNP1006
1000-01-01