Descriere

Creion cu pigment fin si aspect metalizat.

Se aplica pe gelurile colorate fara strat de dispersie din gama Quick Colour Shine.

Gelul color de tip Quick Colour Shine se polimerizeaza timp de 15-20 secunde si apoi, cu miscari controlate si repetate de incarcare produs din capac si de apasare/frecare pe suprafata dorita, se aplica pigmentul lustruind zona cu ajutorul aplicatorului din varful creionului.

Se indeparteaza foarte bine orice surplus nefixat pe unghie cu pamatuful fin si apoi, pentru rezistenta, se sigileza manichiura cu atentie cu un strat subtire de gel transparent autonivelant cum ar fi Pure Crystal Gel sau un strat de Rubber Base 1 si apoi finish elastic, cum ar fi Top Gel Mega GlossTop Shine Gel HD sau GetLac Base & Finish.

  

Atentie!
A nu se tine expus la lumina naturala sau la caldura.
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv. 


*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. 
Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt mod sau scop decat cel descris mai sus.

GNPG0902