Stoc epuizat
GNPG0907
RON 19,90
incl. TVA 19% excl. Costuri livrare
Cantitate
Stoc epuizat

Descriere

Creion cu pigment extra fin, aspect cromat hologram.

Pentru obtinerea celui mai frumos efect se recomanda aplicarea pe gelurile colorate fara strat de dispersie din gama Quick Colour Shine sau pe finish elastic cum ar fi Top Gel Mega Gloss sau Tops Shine Gel HD.
Se polimerizeaza complet gelul timp de 2 minute si apoi, cu miscari controlate si delicate de frecare, se aplica pigmentul lustruind zona cu ajutorul aplicatorului din varful creionului pana cand se obtine aspectul cromat cu un luciu extrem.
Se indeparteaza foarte bine orice surplus nefixat pe unghie cu pamatuful fin si apoi se sigileza manichiura cu atentie, cu un strat de gel transparent autonivelant, subtire si apoi finish elastic.  

Atentie!
A nu se tine expus la lumina naturala sau la caldura.
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv. 


*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. 
Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

GNPG0907