Descriere

Baze rubber NO HEMA - Non Allergenice - cu particule de opal si fulgi magici cu sclipiri pretioase. N(on)-A(llergenic) Rubber Base - fara HEMA!

Gama GetLac reuneste o colectie emblematica de bijuterii veritabile, unice atata prin continut cat si prin modul de prezentare si calitate/pret. 
GetLac asigura avantajul realizarii unei manichiuri cu un aspect foarte natural, permite aplicarea rapida si usoara, dar si protectia si intarirea unghiei naturale asemenea unui gel. 
Am ales cu atentie o pensula de foarte buna calitate si un ambalaj unic personalizat si original care sa intregeasca produsul final astfel incat realizarea manichiurilor cu GetLac sa reprezinte o experienta inegalabila.
Fiecare sticla va fi livrata impreuna cu Frame Sticker - o rama metalica dublu adeziva cu aspect baroque, si un element transparent. Cu ajutorul acestora fiecare tehnician isi va transforma sticla de GetLac intr-o adevarata bijuterie-display. 

Primul pas in crearea unei manichiuri cu oja semipermanenta Get Nails este folosirea bazei. GetLac Rubber Base asigura aderenta sporita si se aplica dupa ce unghiile au fost pregatite in prealabil, corect si complet. 
GetLac Rubber Base este o baza cu vascozitate ridicata si consistenta mieroasa, creata cu ajutorul ultimelor tehnologii in domeniu, urmand astfel cele mai noi trenduri in materie de tehnici de manichiura.
Acest produs a fost gandit astfel incat sa confere rezistenta chiar si celor mai subtiri si sensibile unghii naturale. 
Fiind un produs stabil, este ideal pentru crearea apexului unghiilor naturale. 
Vascozitatea sa ridicata permite un lucru foarte usor si corectarea oricaror denivelari existente in unghiile naturale. De asemenea, permite realizarea de extensii scurte ale unghiilor naturale, precum si protezarea unghiilor cu probleme, atat la manichiura cat si la pedichiura.
Poate fi folosit atat de profesionisti cat si de incepatori.
GetLac Rubber Base este disponibil intr-o gama variata de nuante: de la transparent si pana la nuantele delicate de laptos, roze laptos, piersichiu sau nude-rose, noul GetLac Rubber Base reprezinta baza ideala pentru a obtine in cel mai scurt timp manichiuri impecabile si rezistente.

Instructiuni de aplicare / metoda clasica:
- pregateste unghia naturala corect si complet (degresare, pregatirea zonei cuticulei si matuirea unghiei cu un Pro Buffer)
- in special la cliente cu probleme de aderenta, aplica Primer 007 Bond SAU Primer Pen Acid SAU Primer Pen Bond
- dupa 30-40 de secunde, aplica un strat de baza foarte subtire, periat, de GetLac Rubber Base pe toata unghia si polimerizeaza
Datorita continutului de pigmenti colorati si particule de glitter ai acestei baze rubber, recomandam ca primul strat, cel de baza, sa fie realizat cu Rubber Base 1 sau NA Fiber Base.
- aplica al doilea strat de Rubber Base color, creaza si modeleaza apexul si polimerizeaza
- finiseaza unghia daca este nevoie apoi aplica una din superbele nuante de GetLac Colour, in 2 straturi periate, si polimerizeaza fiecare strat in lampa UV/LED
- aplica GetLac Top Gloss sau Top Gel Mega Gloss sau Top Shine HD si polimerizeaza
- daca ai aplicat GetLac Top Gloss, degreseaza cu Cleanser
 Atentie! Pentru un luciu intens si rezistent se recomanda degresarea acestuia la aproximativ 2-3 minute dupa finalizarea procesului de polimerizare.
- aplica ulei de cuticule

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele Get Nails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Vascozitate: Medie / Groasa / Mieroasa
Nivel autonivelare:  Ridicat
Culoare: Milky white cu fulgi si particule de glitter multicolor 
Printre alte variante disponibile: Transparent / Nude milky roze / Nude milky peach / Nude milky light rose / Milky Lila / Milky Rose / Milky Blue / culori diverse
Timp de polimerizare:
120 sec. 36W UV
90/120 sec. LED 
Cantitate: 15g
Made in EU

Bazele noastre Rubber Base NU contin acizi acrilici, metacrilici sau alti acizi liberi.
Datorita dimensiunii mici a moleculelor, acidul acrilic sau metacrilic patrunde cu usurinta in straturile mai adanci ale placii de unghii, distrugandu-l astfel.
In plus, acidul acrilic sau metacrilic este un alergen puternic.
In loc de acizi, in bazele noastre Rubber se foloseste BIS (METHACRYLOYLOXYETHYL) PHOSPHAT ca adeziv intr-o concentratie de pana la 4,3%.
BIS (METHACRYLOYLOXYETHYL) PHOSPHAT este un ester al acidului fosforic.
Un ester este un produs de reactie intre acid si alcool pentru a forma o molecula mai mare.
Are o formula mai complexa si o greutate moleculara mai mare in comparatie cu acidul acrilic sau metacrilic.
Datorita acestui fapt, nu patrunde in placa unghiei, nu o distruge si nu provoaca un efect cumulativ care ar putea duce la alergii.

Atentie!
A nu se tine expus la lumina naturala sau la caldura.
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi asuma dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.​

GNGL7542