Banda delicata de plasa colorata textila pentru decoruri speciale de interior.

GNNA4305
Get Nails
RON 4,90
incl. TVA 19% excl. Costuri livrare
Cantitate
check in stock

Specials GN

Banda delicata de plasa colorata textila pentru decoruri speciale de interior.
Se aplica intre doua straturi de gel constructie, mai exact sub apex, recomandandu-se incapsularea sa cu gel transparent cum ar fi Violet Crystal Gel, Pure Crystal Gel sau Gellaty Crystal Gel

Culoare: roz cu incluziuni delicate gold
Dimensiune: cca. 60 x 120 mm

Atentie!
Pot exista diferente de nuante intre cele din fotografie si cele din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului si recomandarile de utilizare pentru a se asigura ca produsul este cel dorit, ca intruneste caracteristicile preferate si ca il utilizeaza in mod corespunzator. 

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. 

Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in mod sau scop necorespunzator.

GNNA4305
1000-01-01