Sablon matrita pentru realizarea designurilor in sistem stamping. Dimensiuni: 9.5 x 14.5 cm. Recomandari de utilizare: Indeparteaza folia de protectie daca sablonul este nou si sterge-l cu Cleanser. Dupa ce te-ai asigurat ca nu exista urme de impuritati pe acesta, aplica gelul stamping sau oja speciala pe modelul dorit. Cu o miscare rapida, indeparteaza exce[TGN]

GNNA7252
Get Nails

Sablon matrita pentru realizarea designurilor in sistem stamping.

Realizat din otel inoxidabil.  
Dimensiuni: 9.5 x 14.5 cm.

Tematica: Try Me - Must Have!


Recomandari de utilizare:
1. Indeparteaza folia de protectie daca sablonul este nou si sterge sablonul cu Cleanser. 
2. Dupa ce te-ai asigurat ca nu exista urme de impuritati pe suprafata designului dorit, aplica gelul stamping sau oja speciala peste acesta.
3. Pozitioneaza scraperul in unghi de 45 grade si, cu o miscare rapida si ferma, de la interior catre exterior, indeparteaza excesul de produs de pe sablon.
4. Transfera designul pe stampila prin apasarea acesteia cu o miscare usoara de apasare/rulare de la o extrema la alta.
5. Transfera designul de pe stampila pe unghie, cu o miscare usoara de apasare/rulare a stampilei.

6. Polimerizeaza in lampa UV/LED timp complet daca ai utilizat Stamping Gel.

7. Sigileaza designul cu finish gel lucios sau matte, dupa preferinta.

De retinut!
Dupa fiecare utilizare, asigura-te ca sablonul, stampila si scraperul raman bine curatate cu acetona, de orice urma de oja, gel sau alte impuritati.
La fiecare utilizare, este nevoie de miscari rapide si exacte, in special daca se lucreaza cu oja.

Atentie!

A nu se depozita in soare sau la caldura.

Pot exista diferente intre nuantele din fotografie si cele din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.

Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.

Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.

Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv si ca il va utiliza conform scopului si recomandarilor.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt mod sau scop decat cel descris.

GNNA7252
1000-01-01