Cos de cumparaturi
nici un produs

Top Shine Gel HD 15g

Art. nr.:
GNGL7509

Top Shine HD Get Nails
Este un finish fara strat de dispersie ce asigura un luciu extrem de puternic si rezistent suprafetei pe care este aplicat.
Top Shine HD este un top transparent si elastic, permitand aplicarea atat peste culoare simpla cat si sigilarea diverselor elemente de design. 
Optim la aplicarea peste manichiurile din Gel, Acrigel, Builder in Bottle dar si Rubber Base/GetLac, atata timp cat manichiura tehnica este realizata cu apex.
Fiind un top elastic, permite crearea unui blic perfect.


Vascozitate: Subtire 
Nivel autonivelare: Ridicat
Culoare: Transparent 
Strat de dispersie: NU
Timp de polimerizare:
120/180 sec. 36W UV
90/120 sec. LED 
Cantitate: 15g
Made in EU.


Atentie!
Acest gel NU se degreseaza! Dupa polimerizare, asteptati cca. 2 minute inainte de aplicarea uleiului de cuticule. Acest lucru va asigura un luciu mult mai puternic si rezistent.

A nu se tine expus la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Sticker Art Tattoo 06 GN

Sticker Art Tattoo 06 GN

5,90 RON
Sticker Pattern 4 GN

Sticker Pattern 4 GN

3,90 RON
Sticker 3D Tattoo 54 GN Pure Nature

Sticker 3D Tattoo 54 GN Pure Nature

5,90 RON
GetLac 228 Magic Mermaid Pink

GetLac 228 Magic Mermaid Pink

34,90 RON