Cos de cumparaturi
nici un produs

UV Bulb 9W-L Inductive GN

Art. nr.:
GNTL9058

Tub dublu model 9W-L (inductiv).
Output UV de 365 nm. 

Atentie!
Tuburile UV sunt consumabile, nu fac obiectul garantiei si se recomanda schimbarea lor in mod regulat, la maxim 6 luni zile. 
Intotdeauna trebuie inlocuite toate 4 tuburile in acelasi timp si cu acelasi model pentru a mentine eficienta si performanta lampii.
A nu se folosi tuburi de marimi, output sau wati diferiti deoarece acest lucru poate cauza defectarea lampii, fiind considerata utilizare neconforma si ducand la anularea garantiei.

Recomandare!
Nu permite ca unghiile sau degetele sa atinga tuburile UV/Led!
Nu curata tuburile UV cu substante corozive! Se vor matui si nu vor mai polimeriza corect.

Atentie!
Pot exista diferente intre fotografie si realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului si recomandarile de utilizare pentru a se asigura ca produsul este cel dorit, ca intruneste caracteristicile preferate si ca il utilizeaza conform recomandarilor.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele Get Nails si pot diferi de cele ale altor companii. 
Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in mod sau scop necorespunzator.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

GetLac Top Gloss

GetLac Top Gloss

39,90 RON
Colour Gel Pastel Lilac 5g

Colour Gel Pastel Lilac 5g

16,90 RON
Colour Gel Illuminating 5g

Colour Gel Illuminating 5g

16,90 RON
Colour Gel Ultimate Gray 5g

Colour Gel Ultimate Gray 5g

16,90 RON