Cos de cumparaturi
nici un produs

Violet Crystal Gel 50g

Art. nr.:
GNGL6301
Violet Crystal Gel este un gel de constructie transparent care te va convinge atat prin pretul imbatabil, cat si prin calitatile si caracteristicile sale!
Fiind un gel 3in1, poate fi folosit atat ca baza, cat si la apex si sigilare.
Vascozitatea medie-ridicata, aderenta excelenta, stabilitatea in mentinerea Curbei C si usurinta cu care se lucreaza sunt alte cateva calitati ale sale.
Poate fi folosit atat ca protectie pe unghiile naturale, cat si la extensii pe sablon sau in combinatie cu GetLac Rubber Base.

De asemenea, este gelul ideal si la tehnica fara pilire.

Timp polimerizare:
120 sec. / strat / UV 36W
90/120 sec. / strat / LED

Made in EU.

 

Instructiuni de utilizare*:
Pregatiti unghia naturala (degresare, indepartarea cuticulei si pilirea usoara a unghiei cu un Buffer), aplicati si pregatiti tipsul sau sablonul, daca este cazul, apoi aplicati Primer Super Bond doar pe unghia naturala. Asteptati 30-40 de secunde si apoi luati cu pensula o cantitate mica de Violet Crystal Gel pe care il aplicati periat pe toata unghia. Intariti pentru 2 minute. Aplicati apoi o cantitate moderata de gel in mijlocul unghiei pe care o intindeti pe toata suprafata unghiei, prin miscari circulare, cu mare atentie, fara sa lasati gelul sa curga in zona cuticulei. Intariti pentru 2 minute. Degresati cu Cleanser. Piliti unghia in forma dorita si apoi periati pe toata suprafata unghiei un ultim strat subtire de gel Violet Crystal Gel. Intariti pentru 2-3 minute si degresati.

Atentie!
A nu se tine expus la lumina naturala sau la temperaturi extreme (caldura sau frig excesive).
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus. 

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Ultra Pigment Neon Violet 1.5g

Ultra Pigment Neon Violet 1.5g

4,90 RON
Ultra Pigment Neon Yellow 1.5g

Ultra Pigment Neon Yellow 1.5g

4,90 RON
Ultra Pigment Neon Orange 1.5g

Ultra Pigment Neon Orange 1.5g

4,90 RON
Glitter 1004 Extra Fin

Glitter 1004 Extra Fin

5,90 RON